Opgeslagen trauma, emotie en stress in ons lijf.


Lieve vrouw,


Wat goed dat je de stap hebt genomen om deze video te bekijken en aan de slag te gaan met de oefeningen die ik voor je heb samengesteld. In deze video geef ik je niet alleen waardevolle oefeningen, maar ik wil je ook graag bewust maken van de signalen die jouw lichaam afgeeft en hoe belangrijk het is om hier naar te luisteren. De oefeningen die ik heb uitgekozen zijn gericht op het ontspannen en openen van de gebieden in je lichaam waar spanning en emoties zich vaak vastzetten, zoals je nek, schouders en rug. Maar ook een minder bekend gebied zoals de heup komt aan bod, zodat je leert om nog meer in contact te komen met jezelf en de signalen die jouw lichaam afgeeft. In heup zit namelijk een spier dat als eerst reageert op stress en trauma.


Ik wil je uitnodigen om deze oefeningen de komende twee weken dagelijks te doen. Het lijken misschien eenvoudige oefeningen, maar juist de consistentie hierin zal ervoor zorgen dat je steeds meer gaat voelen en ervaren. Je kunt de oefeningen zelfs vanuit je bed doen, zodat je lichaam nog meer de kans krijgt om te ontspannen. Tijdens het doen van de oefeningen is het belangrijk dat je jezelf de tijd en ruimte geeft om te voelen wat er gebeurt in je lichaam. Zorg er daarom voor dat je de oefeningen doet op een moment dat je niet gestoord wordt, bijvoorbeeld voordat je uit bed stapt of voordat je gaat slapen. Neem de tijd om te voelen wat er gebeurt en laat alle emoties die je voelt er zijn. Ik heb ook een journal blad bijgevoegd, zodat je jouw ervaringen en veranderingen in je lichaam en emoties kunt bijhouden. Dit kan heel waardevol zijn om te zien wat het met je doet en om in te zien wat nu eigenlijk waar wordt opgeslagen. Het is een belangrijk onderdeel om de taal van je lijf te leren kennen.


Ik weet zeker dat deze video en de oefeningen je een stuk meer ontspanning en bevrijding zullen geven. Als je vragen hebt of jouw ervaring wilt delen, stuur me dan gerust een berichtje via Instagram.


Liefsnull


15 Minuten Body Trauma Release

Ons lichaam is een drager van verhalen

Voelde jij tijdens de gratis BTR oefeningen ook vastzittende energie in je lichaam? Dit is bevroren energie, beladen met een unieke herinnering uit je eigen verleden of dat van je voorouders.


Benieuwd wat jouw lijf aan verhalen draagt en jij elke dag mee sleept? Laat me je dan meenemen in een diepe energetische reis, waarbij je leert om de signalen van je lichaam te vertalen en een diepere verbinding met jezelf te maken. Hierdoor kun je emoties en trauma's transformeren, zowel van jezelf als uit vorige levens en van jouw voorouders.