Dear Woman


Stress and trauma do not disappear when ignored. They show up in the body instead

Wij zijn geneigd ervaringen te vergeten of te negeren maar ons lichaam is de bewaker van de waarheid. Vroeg of laat zullen alle onverwerkte trauma's zich manifesteren in het lichaam. Het pijnlichaam ontwikkelt vervolgens overtuigingen, gedragspatronen, angsten, fysieke klachten en zelfs ziektes.


Door het zenuwstelsel te ontladen en herstellen van een onverwerkt verleden, zal het alarmsysteem plaatsmaken voor vertrouwen en aanwezigheid.

Wat anderen al hebben mogen bereiken

Angst, stress en overweldigende emoties maken plaats voor rust en helderheid

In vertrouwen en verbinding aanwezig zijn in jezelf ipv het verleden overleven

Vermindering/ stoppen van fysieke klachten

Betere kwaliteit van leven en liefdevollere relaties

Body Remembers Trauma Therapy

Body Remembers Trauma Therapy is een wetenschappelijk onderbouwde therapie waarbij het lichaam zichzelf ontlaadt en herstelt van overweldigde ervaringen uit het verleden. Diepliggende angsten, fysieke en emotionele pijn veroorzaakt door stress, spanning en trauma kan haar ruimte krijgen om de ervaringen af te maken volgens natuurlijke manier. Wij kunnen de ervaringen vergeten of negeren maar het lichaam is de bewaker van de waarheid.


Tijdens de sessie wordt het lichaam gemobiliseerd als een expressiemiddel voor diepgewortelde emoties. We maken een diepe reis door het lichamelijk geheugen om op deze manier de consequenties van het voorval te vinden, te ontladen en te herstellen. Door te focussen op de lichamelijke sensaties en daarbij behorende emoties, kunnen deze afgemaakt en losgelaten worden. Nadat de effecten van het trauma zijn opgelost en de balans weer in het autonoom zenuwstelsel is hersteld, kan het trauma weer onder ogen worden gezien en een ervaring uit het verleden zijn zonder dat je het zenuwstelsel steeds weer activeert.

Trauma Release Breathwork

Bij Trauma Release Breathwork dalen we diep je onderbewustzijn in tot de kern van je overtuigingen. De verschillende ademhalingstechnieken,
bewegingen, aanrakingen en geluiden triggeren het lichaam om deze
opgeslagen herinneringen te uiten en los te laten. Vele emoties worden
al van jongs af aan onderdrukt waardoor ze worden vastgehouden in het lichaam. Dit zorgt ervoor dat de levensenergie niet meer kan doorstromen en de kwaliteit van lichaam en geest achteruit gaat. Wanneer de oude emoties zijn losgelaten, komt er weer ruimte vrij om in liefdevolle verbinding te staan met jezelf en de wereld om je heen.

Shannon

Het voelde veilig en helend om deze diepgewortelde pijn te erkennen en los te laten.

Ik wil graag mijn diepste waardering en dankbaarheid uiten voor de ongelooflijke ervaring die ik heb gehad tijdens de trauma release sessie en de breathwork sessie met jou. Deze woorden schieten eigenlijk tekort om uit te drukken hoeveel dit voor mij heeft betekend.

Tijdens de trauma release sessie heb ik de meest voorste trauma's in mijn leven onder ogen durven komen. Het was zwaar, moeilijk en vaak emotioneel overweldigend. Maar jij was daar, met je ongelooflijke empathie en begeleiding, om me door deze moeilijke momenten heen te loodsen. Het voelde veilig en helend om deze diepgewortelde pijn te erkennen en los te laten.

Na deze sessies voelde ik me vooral opgelucht. Een last leek van mijn schouders te zijn gevallen, en ik voelde ruimte om te groeien en te genezen. Jouw begeleiding en begrip hebben een cruciale rol gespeeld in deze reis naar zelfontdekking en heling. Je expertise en toewijding aan mijn welzijn hebben mijn leven op manieren veranderd die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Nogmaals, dank je wel, Phylicia. Jouw werk is van onschatbare waarde, en ik kijk uit naar verdere groei en heling onder jouw begeleiding. Je hebt mijn diepste dank en waardering.

Waar je bij mij op mag vertrouwen

  • Zo weinig mogelijk vertellen, zo veel mogelijk voelen
  • Geen lange wachtrijen
  • Altijd via mail support en advies
  • Uitgebreide intake om je zo goed en veilig mogelijk te kunnen begeleiden
  • Mijn volledige toewijding in een veilige ruimte waar je je meest intense emoties mag loslaten
  • Weekend agenda

Body Remembers Trauma Therapy

Losse sessie

 € 150,-

Trauma Release Breathwork

Losse sessie
€ 150,-

Magische Combinatie BRTT & TRB

Combinatie
€ 250,-

Esther

Ik durfde me volledig over te geven

Phylicia heeft mij prachtig geholpen tijdens een trauma release & healing-sessie, en daar was ik diep van onder de indruk. Door haar rustige, kordate, zelfverzekerde maar tegelijk liefdevolle energie durfde ik me volledig over te geven aan wat er naar de oppervlakte wilde komen. Phylicia weet de juiste vragen te stellen waardoor ik ontzettend mooie inzichten heb gekregen en met haar gaven heeft ze me op diepere lagen helpen helen. Dank je wel voor een prachtige en zeer memorabele sessie Phylicia! 

Veel gestelde vragen


Wat zal ik lichamelijk voelen tijdens de sessie?
Tijdens de sessie zal het lichaam zich ontladen en herstellen d.m.v. (trillende) bewegingen. Hierbij kunnen lichamelijke sensaties bijkomen zoals, warmte, tintelingen, kippenvel en sneller of langzamer ademen.


Is de sessie dan wel mogelijk als ik fysieke klachten heb?

Wanneer je herstellende bent van een gebroken of gekneusde lichaamsdeel, operatie, of andere gebeurtenissen is het verstandig even te wachten. Maar juist bij chronische klachten kan de sessie heel effectief zijn. Chronische klachten zijn vaak de gevolgen van lang niet verwerkte trauma's.


Mag ik iemand meenemen tijdens een privé sessie?

Nee, het is niet de bedoeling dat je iemand meeneemt. Ook niet om 3 uur in de gang te wachten. Tijdens de sessie kun je onbewust denken en rekening houden met de persoon en dit gaat ten kosten van de behandeling. 


Voor wie is dit niet?

Zwangere vrouwen, wanneer je last hebt van psychose, adhd met onderdrukkings medicijnen


Ik vind het spannend, ik heb nog nooit iets als dit gedaan.

Heel erg begrijpelijk. Het kan spannend zijn om jezelf aan je lichaam over te geven. Vooral als je veel hebt meegemaakt, diep weggestopt hebt of in een stressvolle periode zit. Dit is een stuk controle die je mag loslaten. Hoe meer vragen je wilt stellen hoe meer je in je hoofd gaat zitten. Veel antwoorden kunnen niet door woorden gegeven worden, maar zullen echt moeten ervaren worden door jezelf. Iedere vrouw heeft haar eigen stukken wat aangekeken en opgelost mag worden wat ook op haar eigen manier mag gebeuren. Je mag erop vertrouwen dat je in veilige handen bent.


Ik twijfel en weet niet zeker of dit wel iets voor mij is.

Mocht je twijfelen of nog meer vragen hebben over Body Remembers Trauma Therapy of Trauma Release Breathwork, plan dan een gratis verbindingsessie in zodat ik met je mee kan kijken naar een juiste oplossing.


Sharon

Veel trauma, stress en spanning

Ik heb een Body Remembers Trauma Therapy  & BREATHWORK sessie ontvangen. En wat was dit een bijzondere en waardevolle reis! Veel trauma, stress en spanning los mogen laten. En Phylicia gaf mij het vertrouwen en de aandacht die ik nodig had. Ze voelde intuïtief goed aan waar de triggers zaten. Onwijs dankbaar voor deze fijne sessie. Ik ga zeker vaker terug!

Van overlevingsmodus naar vertrouwen en verbinding?

Body Remembers Trauma Therapy

Losse sessie

€ 150,-

Trauma Release Breathwork

Losse sessie
€ 150,-

Magische Combinatie BRTT & TRB

Combinatie
€ 250,-