Gratis 15 minuten Body Trauma Release

Met de 15 minuten body release zul je opgeslagen emotie, spanning en trauma in beweging zetten transformeren. Het is een krachtige manier om te leren luisteren naar de signalen van je lijf en te ontdekken wat er onder de oppervlakte speelt. 

Energetic Release

Energetic release is een reis naar de diepste lagen van jezelf, waar kosmische energie en jouw innerlijke intelligentie samenkomen om te helen. Door gehoor te geven aan de oorspronkelijke situatie en de kosmische poorten te openen, wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam weer geactiveerd.

Somatic Release

Door het zenuwstelsel te ontladen en herstellen van een onverwerkt verleden, zal het alarmsysteem plaatsmaken voor vertrouwen en aanwezigheid.

Yoni Ceremonie

Ontdek de betoverende combinatie van helende kruiden en transformerende meditaties met het Yoni ceremonie pakket. Dit zorgvuldig samengestelde ritueel biedt een unieke gelegenheid om jezelf liefdevolle aandacht te geven en diepere verbinding en heling te ervaren. Laat de kracht van plantengeneeskunde je ondersteunen bij een gezonde yoni en baarmoeder, terwijl de meditaties je helpen om blokkades en trauma's los te laten.

Website Phylicia Jiwa