Lukt het je maar niet om van je angst en onzekerheid af te komen? 

Vaak lukt het niet om over je onzekerheden heen te komen omdat het je probeert te beschermen voor elk vergelijkbare uitkomst van nare situaties uit het verleden. Download de trance meditatie en ontdek waar de kern ligt zodat je uit de illusie van je onzekerheid kunt stappen en zelf de leiding weer kunt nemen.


  • Je ontdekt de echte waarheid onder je angst en onzekerheid
  • Valse overtuigingen en emoties komen te vervallen
  • Je durft eindelijk zelf de leiding weer te nemen
  • Incl stappenplan om binnen 24 uur actie te nemen
50%
Vul hieronder je gegevens in!
Je gegevens zijn bij mij 100% veilig!
Download

Maria

WOW, wat een fijne meditatie!

WOW, wat een fijne meditatie! Geweldig! Ik heb altijd moeite om diep te komen maar nu niet. Ik begon meteen te huilen. Ze vertelde me dat mijn onzekerheid eigenlijk via mijn partner komt en dat ik mijn energie moet beschermen.

Toen ik bij de sjamaan in de leer kwam kreeg ik gelijk op de eerste dag één van de belangrijkste lessen van mijn leven. Leer te communiceren met je lichaam en je ziel zei ze.


Ons brein is er namelijk op geprogrammeerd om er alles aan te doen om te overleven en zal jou dus altijd beschermen tegen alles wat in de buurt komt van een situatie waarin jij je ooit niet veilig hebt gevoeld. Hoe verder we door het leven gaan, hoe meer ons brein met haar overleving strategieën ons aanstuurt en hoe minder we onze ziel nog kunnen horen. We worden immers ook zo opgevoed om de signalen en verbinding met onszelf te negeren. Gewoon je bord leeg eten, stop met huilen, ga maar in de hoek staan.


Toen ik zelf weer begon te luisteren begreep ik pas dat ik eigenlijk helemaal niet zo onzeker was maar mij alleen voelde. Ik had geen mensen om mij heen die in mij geloofde, mij steunde in hoe ik anders was en al helemaal geen gelijkgestemde mensen. Ik kon eindelijk stoppen met mezelf afwijzen dat het niet lukte en stappen zetten in de juiste richting. 


In deze trance meditatie ga jij weer in gesprek met je eigen ziel. Ik begeleid je om af te dalen en de waarheid achter jouw angst en onzekerheden te vinden.herken je dit?

❌Je laat je te vaak leiden door de meningen van anderen
❌Met je hoofd wil je graag voor jezelf kiezen, maar iets blokkeert je
❌Je vindt het moeilijk om keuzes te maken of bij je standpunt te blijven
❌Je vraagt (onbewust) voortdurend bevestiging van anderen
❌Je voelt dat je niet je eigen leven leeft en raakt hiervan uitgeput

Durf jij de illusie onder ogen te komen en zelf de leiding te nemen?

Download de trance mediatie en het stappenplan en zet binnen 24 uur actie naar een vrijer gevoel!

50%
Download