“When the roots are deep, there is no reason to fear the wind”

En jouw roots en kern, die voel je alleen in je eigen cellen. Die is niet te vinden buiten jezelf, en ook niet in woorden te omschrijven. Maar als je dit voelt, ben je onverwoestbaar.


En daarom gun ik het jou om jouw roots te horen, voelen en mee te communiceren. Zodat je je veilig voelt en meer verbonden bent met jezelf en het onzichtbare. En dat in deze pure kern het vuur van jouw liefde brandt. Want door onder water te duiken, krijg je de inzichten waar je al jaren naar zoekt.

Van overlevingsstand naar communiceren met mijn lijf en ziel

Zelf leef ik 30 jaar in overlevingsstand en dissociatie. Ik mis belangrijke delen uit mijn leven en loop krom van de pijn. Therapie helpt niet, omdat ze niet luisteren naar mijn verhaal en de signalen het liefst stoppen met medicijnen. Dat frustreert, want ik voel dat er meer is.


Totdat ik bij een sjamaan terechtkom. Zij leert mij van alles over sjamanisme en mediumschap. Maar voordat ik anderen kan helpen, moet ik het eerst zelf gaan ervaren. En dat maakt mijn eigen onzichtbare patronen, zichtbaar. En bij het opruimen daarvan komt mijn gave, heldere communicatie in een multidimensionaal bewustzijn, naar boven.


Ik voel dat er nog meer is, leer bij over somatische traumatherapie en kom erachter dat onbewuste trauma’s mijn lijf en mijn leven aansturen. Ik leer communiceren met de verhalen onder water, het geheugen van mijn lichaam en met wijsheid van mijn ziel. En dat brengt me vrijheid. Want nu vertaal ik de boodschappen van mijn ziel en surf ik mee op de signalen van mijn lichaam. 

Met een magische combinatie ervaar jij de vrijheid in jezelf

En dat gun ik jou ook. De vrijheid om voor jezelf te kiezen, zonder schuldgevoel naar anderen. Want als je de stevigheid van jouw wortels voelt, kun je weer aanwezig zijn bij jezelf. In kwetsbaarheid en met volledige aandacht. Met die aanwezigheid voor elke cel, hoor je wat er nodig is en geef je je daaraan over. Dan ervaar je vrijheid. En door mijn gave om in meerdere werelden tegelijk te staan, kan ik er voor jou zijn als gids en vertaler van de signalen. Met de magische toevoeging van somatische traumatherapie transformeer je in jouw lijf en ziel. 


Zodat jij daarna zelfstandig verbinding maakt, begrijpt wat er onder de oppervlakte ligt en je eigen weg stuurt. Met vertrouwen en aanwezigheid. 


Voelt dit goed voor je? Plan dan hieronder een kennismaking in, en ontdek of ik jou mag helpen. 

Loving words

Andrea
Phylicia is een professional in haar vakgebied. Ze weet wat ze doet. Wat ik fijn vind is dat ze mijn tempo volgt. Hiermee bedoel ik stap voor stap de diepte in tot de kern van mijn innerlijke ik. Iets wat nog niet eerder gelukt is! Mijn allervroegste trauma's in dit leven zijn naar boven gekomen. Haar methode is meteen tot de kern komen en dit past bij haar karakter. Phylicia is een no-nonsense vrouw. Haar kracht is dat ze een directe aanpak heeft en hierdoor sneller to the point komt. Ik houd ervan!
Tina
Phylicia straalt rust uit. Hierdoor durfde ik mij bloot te stellen. Als ik nerveus werd tijdens de reis, wist zij mij te kalmeren met haar kalme stem. Phylicia heeft ook veel geduld als je niet helemaal begrijpt wat ze bedoelt of wat je moet doen. Ze probeert dan via een andere weg uit te leggen of te doen om toch een blokkade op te kunnen heffen.

irma
Phylicia is een nuchtere, down-to-earth vrouw. Integer, liefdevol confronterend, wijs en met de bijzondere gave om in jouw energie in te voelen. De bijzondere gave om voorbij deze wereld te kijken!