Energetic Release

Talking To The Chakra's

Je verlangt naar een leven waar je voluit van kunt genieten

Hardnekkige gedragspatronen, angsten en emoties nemen je over en vage lichamelijke klachten lijken maar niet te willen verdwijnen. Je voelt dat iets ongrijpbaars in de weg staat om vol van het leven te kunnen genieten, en de oorsprong ervan blijft vooralsnog een mysterie.


Want waarom lukt het nou niet om jouw eigen waarheid te uiten terwijl je er volledig achter staat? Waarom voel je je zo verlamd in bepaalde situaties terwijl jij je niet kunt herinneren dat je daar ooit een nare ervaring in heb gehad? Waar komt het opgesloten gevoel vandaan en waarom gaat die druk op mijn borst maar niet weg?


Deze ervaringen kunnen het resultaat zijn van energetische blokkades, die ontstaan door langdurige stress, onverwerkte emoties, of traumatische ervaringen. Emoties en gebeurtenissen hebben een energetische vibratie die zich vastzet in de chakra's, de energiecentra van ons lichaam. Wanneer deze vibraties niet vrij kunnen stromen, ontstaan blokkades die zich manifesteren op verschillende niveaus van ons wezen.

Esmee

Wat is het leven ineens een stuk mooier na de sessie van gister!

Wat is het leven ineens een stuk mooier na de sessie van gister! Ik heb het gevoel dat mijn innerlijke kompas weer geactiveerd is en ik veel opgewekter ben opgestaan. Ik kan het je niet uitleggen hoe anders ik nu naar de wereld kijk. Ik ben je dankbaar ❤️ !

Word weer verliefd op het leven door de kosmische poorten te openen

In een Energetic Release maken we een reis naar de diepste lagen van jezelf, waar kosmische energie en jouw innerlijke intelligentie samenkomen om te helen. We duiken diep in jouw energetische zelf en pakken de oorzaken van de blokkades aan, of ze nu mentaal, fysiek of emotioneel zijn. Door de kosmische poorten te openen en gehoor te geven aan de oorsprong, wordt er een seintje naar het brein gestuurd dat vervolgens het zelfherstellende vermogen van het lichaam weer activeert. Hierna zal de persoonlijke reis beginnen waar energetische verstoringen worden recht gezet en je levensenergie weer kan ontwaken.

Esther

Wauw. Wat een reis.

Ik heb vandaag een energetic release sessie gedaan bij Phylicia. Wauw. Wat een reis. Ik geef zelf trauma release sessies dus ik ben bekend met de energie die door het lichaam een weg naar buiten zoekt, maar dit was wel heel bijzonder. Door Phylicia en haar zachte aanrakingen voelde ik me veilig en daardoor durfde ik volledig mezelf te zijn. En dat maakte weer dat ik me helemaal kon overgeven aan wat er gebeurde in mijn lichaam. Phylicia, you are a star!
€ 150,-

Energetic Release

Boek jouw persoonlijke sessie op weg naar een leven waar je van kunt genieten!